Baggrunds historien 2018-02-25T10:37:11+00:00

Baggrund
At have med heste at gøre og lære om hesten er en rejse for livet. Hesten er et venligt og socialt væsen og vil gøre alt for os mennesker, hvis bare den forstår, hvad vi vil. Hesten bliver ofte misforstået, fordi vi mennesker ikke altid ved, hvad vi skal gøre i forskellige situationer og ikke altid får sat os ind i hestens univers.

Det er den væsentligste grund til, at Hesteskolen er blevet til. Vi ønsker at give dig nogle gode værktøjer, så du får en positiv og berigende rejse med din hest. Det er vores mål at videreudvikle vores koncept og tilbyde kurser på alle niveauer både for nye i hesteverdenen, og for de som ved rigtig meget om hestens verden, men som også ønsker at vide endnu mere. Vi ønsker dig velkommen og håber du får beriget dit univers.

Formål
Hesteskolen har til formål at give dig en grundviden omkring heste, anatomi og adfærd, som du kan bruge i din videre færden med heste. Din viden om heste vil sætte dig i stand til at udvise større forståelse for hesten og give dig mulighed for at udbrede din viden til andre mennesker, som har brug for at vide mere. Når du er uddannet Equine Consult kan du rådgive hesteejere, så de kan de optimere rammerne for hestene både på stald og under ridning.

Vision
Det er vores vision at forbedre hestevelfærd gennem uddannelse af mennesker.

  • Reducere dyreværnssager
  • Større forståelse for adfærd
  • Mere viden giver bedre resultater
  • Nedsætte risikoen for ulykker i omgangen med heste